Lightning Rodder banner
1 - 18 of 18 Posts

·
CONTAINS SARCASM >>
Joined
·
2,629 Posts
Discussion Starter · #1 ·
9.34 @ 77
umm wtf. lol
is that right for my area?
56K on clock
12" stack
95mm maf cnl
cnl tube
accufab SBTB
different muffler.
thats it.

it just seems slower than usual.
and to test my theory. i raced a buddy who always loses to me and he won.

*also noticed that night that im only putting down 8psi... i always put down 13psi... not anymore.
it stays HARD at 8.

could i possible have belt slip or belt stretched?
im still on the stock belt with a 100MM idler and metco old aux pulley bracket.

so insight?
what i should do...
getting new belt tommorow but what size belt and what brand?

thanks
 

·
Florida>Texas
Joined
·
10,629 Posts
what are you 60' numbers and are you running street tires? i know that wont account for you losing boost but does affect you time when you spin the first 100ft
 

·
AKA "Da Postman"
Joined
·
2,845 Posts
Something is up. My stock truck ran 8.80's consistently in 85*-90* temps....
 

·
I paid my buck-o-five
Joined
·
75,765 Posts
2004
stock pulleys
HOT-n-HUMID
no tune


yes his i/c pump was running (in the staging lanes)
 

·
Ford Certified Technician
Joined
·
5,194 Posts
im going to bet with no tune on a 95mm is whats killing you.... bigger tube= lower velocity across the maf and throwing off your A/F off.... test this by throwing your stock maf and intake one and see if she wakes up.
 

·
CONTAINS SARCASM >>
Joined
·
2,629 Posts
Discussion Starter · #12 ·
never had a issue before... always ran great.

after rolling around today i punched it a few times and its starting to cut out... gonna change fuel filter and do spark plugs this up coming weekend.
 

·
Registered
Joined
·
759 Posts
My best was 9.2 @ 77, so don't feel bad. Also I'm only getting around 11psi with a 6# lower and a 2.7 upper. The elevation is high though at 6500', but kinda disappointing none-the-less. Oh and consistant 2.1 60 footers? I sure would like to see what 13-15 psi would be like, but I seriously don't think I could see that much boost without moving to a twin screw at this altitude. I sometimes wonder, if I have belt slip or a leaky seal somewhere between the outlet of the blower and the cylinder heads?
 

·
.030, XR heads, [email protected]
Joined
·
12,831 Posts
never had a issue before... always ran great.

after rolling around today i punched it a few times and its starting to cut out... gonna change fuel filter and do spark plugs this up coming weekend.

hey soaper... I got a brand new 4 lb metco ring n belt sitting here collecting dust since my new 8 lb'er n belt showed up?!
 

·
CONTAINS SARCASM >>
Joined
·
2,629 Posts
Discussion Starter · #16 ·
**** if i know.
i dont know who said... and im not looking for the thread.
but said since i had all the intake side stuff done i could see it on stock pullies.
so i dunno. it used to cause i feared it but it never hurt anything.
now sits at 8psi firmly
 

·
CONTAINS SARCASM >>
Joined
·
2,629 Posts
Discussion Starter · #17 ·
hey soaper... I got a brand new 4 lb metco ring n belt sitting here collecting dust since my new 8 lb'er n belt showed up?!
wtf am i gonna do with a 4lbr when i have a 6lbr sitting in my box? lol

i have my parts to do everything right and get MORE potential. but i gotta have about 200$ to get one more thing done and itll be good... but i dont have that yet cause i work for 10$ a hr and 530$ a month goes to daycare.
 

·
.030, XR heads, [email protected]
Joined
·
12,831 Posts
i work for 10$ a hr and 530$ a month goes to daycare.

start your own daycare.... and work on your truck at nap time!

or sell kids?!:laughing25
 
1 - 18 of 18 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top